web analytics

Balcan Oğuz Kadayıfcı – Ağustos 2024

Balcan Oğuz Kadayıfcı – Ağustos 2024

Turizm ve yeme-içme sektörlerinde Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Divan Grubunda “Divan Grubu Otelleri, Satış Direktörü” olarak Balcan Oğuz Kadayıfcı göreve başladı.

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinde 18 yıldır üstlendiği stratejik görevlerle tanınan Balcan Oğuz Kadayıfcı; Divan Grubu bünyesinde yer alan otellerin satış faaliyetlerinin planlanması, geliştirilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

İzmir doğumlu Balcan Oğuz Kadayıfcı, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden 2006 yılında mezun oldu. Kadayıfcı, “Otelcilik Yönetimi” alanındaki lisans eğitiminin son yılını ise Fransa’da Université de Savoie’da tamamlamıştır. Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinde Satış ve Pazarlama Direktörlüğü, İş Geliştirme Direktörlüğü ve Satış Kanalları Direktörlüğü gibi pek çok üst düzey stratejik görevleri üstlenmiştir.

Kariyer yolculuğunda turizm sektörünün önde gelen otellerinde görev alan Balcan Oğuz Kadayıfcı; Divan Grubu’na katılmadan önce Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel, JW Marriott İstanbul Marmara Sea, Hilton İstanbul Bakırköy, Doubletree By Hilton İstanbul Moda, The Marmara Collection, The Marmara Pera & Şişli, Le Meridien İstanbul, Hilton İstanbul Bosphorus ve CONRAD İstanbul Bosphorus otellerinde üst düzey görevlerde bulunmuştur.

İleri seviyede İngilizce ve Fransızca bilen Kadayıfcı sanata olan ilgisiyle; yaratıcılığı hayatında imza attığı her şeyin merkezine koyuyor ve moda, dekorasyon, seyahat, yemek konuları ile de ayrıca ilgileniyor.