web analytics

Türk Sağlık Kuruluşları, Rusya’da Düzenlenecek Etkinlikle Pazar Potansiyelini Artırıyor

Türk Sağlık Kuruluşları, Rusya’da Düzenlenecek Etkinlikle Pazar Potansiyelini Artırıyor

Future X Events & Exhibitions ve Gusib işbirliğiyle düzenlenecek bir etkinlik, sağlık kuruluşları ve sağlık turizmi bileşenlerinin Rus pazarında daha fazla yer edinmesini sağlayacak büyük fırsatlar sunması bekleniyor.

Türkiye’nin önde gelen yaklaşık 30 hastanesi ve sağlık kuruluşu, 12-14 Eylül tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleştirilecek olan “TRUST MOSCOW LUXURY MEDICAL TRAVEL” etkinliğinde ziyaretçilerle buluşacak. Etkinlik, Plaza Garden Moscow WTC Otel’de düzenlenecek.

TRUST MOSCOW LUXURY MEDICAL TRAVEL SHOW, dünya çapında en son tıbbi tedavilerle birleşen lüks deneyimler sunan bir medikal turizm programı olarak öne çıkıyor. Ayrıca, etkinlik kapsamında bir ilk olarak, tüm katılımcılar MOSKOVA EXPOCENTRE FUAR ALANI’nda gerçekleştirilecek olan INTERNATIONAL RUSSIAN TRAVEL MARKET fuarında da B2B-B2C ağlama fırsatlarından yararlanacaklar.

Sağlık hizmetlerinin lüks ayrıcalıklarla bir araya geldiği bu büyüleyici etkinlik, lüks medikal turizm dünyasına olağanüstü bir bakış açısı sunuyor.

Üç günlük program boyunca, Türkiye’den katılım sağlayacak alanında uzmanlaşmış çok yetenekli doktorlar, cerrahlar ve tıp uzmanları, Rus medikal turizm profesyonelleriyle bir araya gelerek, lüks sağlık turizmi dünyasındaki en son gelişmeleri ve trendleri tartışacaklar. Aynı zamanda, gelişmiş teşhis prosedürleri ve daha fazlasındaki en son gelişmelerin paylaşılması hedefleniyor.

Future X Events & Exhibitions Genel Koordinatörü Elif Alataş, sağlık turizmi fuarlarının lüks medikal turizm konseptiyle düzenlendiğini ve sektördeki paydaşları bir araya getirdiğini, işbirliklerini teşvik ettiğini, pazarlama ve tanıtım fırsatları sunduğunu, eğitim ve bilgi paylaşımını desteklediğini ve uluslararası ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunduğunu belirtti. Alataş ayrıca, bu fuarlara katılmanın sağlık turizmi sektörü için büyük faydalar sağladığını vurguladı.

Türkiye, deneyimli sağlık personeli, yüksek kaliteli hizmeti ve uygun maliyetleriyle birlikte Ortadoğu ve Avrupa arasında merkezi bir konuma sahip olması nedeniyle global sağlık hizmetlerinde en çok tercih edilen ilk 10 ülke arasında yer alıyor. Bu özellikleri, sağlık hizmeti arayan Ruslar ve İngilizlerin dikkatini çekiyor.

Future X Events & Exhibitions ve GUSIB Health Tourism Consulting Company işbirliğiyle düzenlenen lüks etkinliklerin devamında, 6-8 Kasım 2023 tarihlerinde Millenium Gloucester Hotel London Kensington’da “World Travel Market Trust London Medical Travel Show” yer alacak.