web analytics

Hilton, Pazar Lideri İki Markasını İlk Kez Avrupa’da Türkiye’de Açacak

Hilton, Pazar Lideri İki Markasını İlk Kez Avrupa’da Türkiye’de Açacak

Dünyaca ünlü otel zinciri Hilton, iki lider markası Embassy Suites by Hilton ve Home2 Suites by Hilton’ı Türkiye’ye getirmek üzere anlaşma imzaladığını açıkladı. Bu iki marka Avrupa’da ilk kez faaliyet göstermeye başlayacak.

Embassy Suites by Hilton İstanbul Mecidiyeköy ve Home2 Suites by Hilton İstanbul Finans Merkezi olarak belirlenen yeni oteller, Hilton’un Türkiye’deki etkileyici portföyünün birer parçası olacak. Türkiye pazarına olan bağlılığına dikkat çeken Hilton Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent, yeni otellerin Hilton’un Türkiye’deki varlığı için önemli bir dönüm noktası olacağını belirtti.

Embassy Suites by Hilton, Mecidiyeköy’de, Torunlar GYO mülkiyetindeki Torun Center bünyesinde açılacak. 2024’te hizmete girecek olan otelde 33 stüdyo oda ve 77 tek yataklı süit olacak. Otel, içinde ofisler, konutlar ve mağazaların bulunduğu karma kullanımlı bir yapı olan Torun Center’da yer alacak ve Boğaz Köprüsü’ne ve toplu taşımaya kolay erişim sunacak. Ayrıca bir restoran ve üç toplantı odası içerecek.

Diğer yandan, Home2 Suites by Hilton, İstanbul’un Anadolu yakasında, İstanbul Finans Merkezi’nde yer alacak. İşletmesi IFC Hotel ve Ofis İşletmeleri A.Ş. tarafından sağlanacak olan otel, 2024’te açılacak ve 119 oda sunacak. Otel, mutfak içeren süitler, ücretsiz kahvaltı ve çok fonksiyonlu lobi alanı gibi uzun süreli konaklamalara hitap eden olanaklar sunacak.

Türkiye’nin, Hilton’un 75 oteline ev sahipliği yaptığı ve Hilton’un en büyük dördüncü ülke pazarı olduğu göz önüne alındığında, bu iki yeni markanın getirilmesi, Hilton’un Türkiye’ye olan bağlılığını ve bu bölgedeki büyüme potansiyelini daha da güçlendirecek. Hilton ayrıca, Taksim’de açılacak olan ve anlaşması 2022 yılında duyurulan Canopy by Hilton oteliyle de Türkiye pazarını genişletmeye devam edecek.