web analytics

Hyde Bodrum – Ennismore’un Türkiye’deki İlk Yaşam Tarzı Oteli

Hyde Bodrum – Ennismore’un Türkiye’deki İlk Yaşam Tarzı Oteli

Ennismore, dünyanın en hızla büyüyen yaşam tarzı turizm yatırım şirketlerinden biri, 2024’ün başlarında açılması planlanan Hyde Bodrum ile markanın Türkiye’deki ilk otelini ve aynı zamanda ilk “her şey dahil” lüks tatil destinasyonunu sunacağını duyurdu.

Hyde Bodrum, festival havasını müzik, DJ’ler ve spor aktiviteleriyle birleştiren sadece yetişkinlere özel, her şey dahil bir deneyim sunmayı planlıyor. Lüks her şey dahil hizmetini, birinci sınıf mutfak destinasyonları ile birleştirerek, seçkin bir yaşam tarzı tatil köyü oluşturmayı ve kaçış ve eğlence cenneti yaratmayı hedefliyor.

Hyde Bodrum, Ege Denizi’nin turkuaz suları ve Bodrum Yarımadası’nın büyüleyici milli parkları arasında yer alacak. 211 oda ve dört villa, sanatsal dokunuşlar, dokuma dokular ve çok sayıda yaşam alanları ile birleştirilecek. Konuklar, otelin kalbinde yer alan benzersiz bir havuz da dahil olmak üzere, tesis boyunca adanmış eğlence alanlarını deneyimleyecekler. Sağlık ve spa alanı ve Hyde’ın özel plajına erişim, konukların dinlenip yeniden enerji toplamaları için alanlar sunacak.

Hyde Bodrum, Ennismore’un kendi içindeki F&B konsept stüdyosu Carte Blanched tarafından sunulan altı özel yemek destinasyonu ile global bir lezzet tablosu sunacak. Ana tatil köyünde, konuklar The Greater Palms’da geleneksel kahvaltıdan akşam yemeği büfesine eğlenceli bir yaklaşım bulacaklar; gün boyu hafif atıştırmalıklar ve ferahlatıcı içecekler sunan çok yönlü bir kafe ve kokteyl barı Sun & Moon; ve şık bir Fransız Bistrosu olan La Rebelle, klasik tatları eğlenceli sunumlarla birleştirecek. Gün batımından gün doğumuna kadar, konuklar Bungalow Pool Bar’da ya da dünya çapında tanınan DJ’ler ve dünyaca ünlü günlük partilerle parti atmosferini Hyde Bodrum’a taşıyan yüksek enerjili Hyde Beach Club’da görülüp görülebilecekleri yerlere gidebilirler.

Hyde Bodrum konukları, bu yazın sonunda kullanıma sunulacak yeni öncü dijital platform olan allclusivecollection.com üzerinden rezervasyon yapabilecekler.

Ennismore İş Geliştirme Başkanı ve Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Başkan Yardımcısı Louis Abboud, “Hyde markasının özünde yer alan müzik, özgürlük ve keşif ruhunu alıp, bu temayı ilk her şey dahil deneyimimize dönüştürmek için heyecanlıyız. Hyde Bodrum, Ege kıyılarına benzersiz bir deneyim getirecek ve festivallerden ilham alan eğlence ve müzik anlayışımızın her şey dahil algısını da değiştireceğini umuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yaşam tarzı konsepti, turizm ve otelcilik sektörünün en hızlı büyüyen segmentlerinden biri olup, Ennismore bu alanda 100’den fazla oteli temsil eden 13 markadan oluşan bir koleksiyona liderlik ediyor. Yaklaşık 140 otel ve 200 restoran ve barın önümüzdeki yıllarda açılması planlanıyor. Ennismore, 2023 yılında Maison Delano Paris, Mama Shelter, Rennes, SO/ Uptown Dubai, 21C Museum Hotel St. Louis, The Hoxton, Charlottenburg ve Hyde Ibiza dahil olmak üzere yaklaşık 20 otel daha açmayı planlıyor.