web analytics

Kâmil Koç, 20 Eylül’den İtibaren İstanbul-İzmir Ekspres Seferlerine Başladı

Kâmil Koç, 20 Eylül’den İtibaren İstanbul-İzmir Ekspres Seferlerine Başladı

Türkiye’nin önde gelen seyahat markalarından Kâmil Koç, 20 Eylül 2024 itibarıyla İstanbul-İzmir hattında ekspres sefer uygulamasını başlattı. Bu yenilik sayesinde, yolcular artık Balıkesir ve Manisa’ya uğramadan doğrudan İzmir’e ulaşacak, böylece hem yolculuk süresi kısalacak hem de zamandan büyük tasarruf sağlanacak.

Kâmil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz, yeni ekspres sefer uygulamasının yolcuların talepleri doğrultusunda hayata geçirildiğini belirtti. Türkyılmaz, “Yolcularımızın kıymetli zamanlarını yolda değil, sevdikleriyle geçirmesi için bu uygulamayı devreye aldık. İstanbul-İzmir hattı, yoğun talep gören güzergahlarımızdan biri ve bu yenilikle birlikte yolculuk süresi önemli ölçüde azalacak,” dedi.

Kâmil Koç’un yeni sefer düzeni kapsamında, İstanbul-Esenler’den kalkan araçlar Alibeyköy, Dudullu ve Bursa gibi duraklardan geçerek İzmir’e ulaşacak. Bunun yanı sıra, bazı seferlerde Susurluk ve Bursa’ya uğramadan direkt İzmir’e varış sağlanacak. Böylece yolcular, zaman kaybetmeden daha hızlı bir yolculuk deneyimi yaşayacak.

Bu yeni uygulama ile Kâmil Koç, Türkiye’deki lider seyahat markası konumunu pekiştirerek, müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.