web analytics

Elite World, Dünya Turizm Günü’ne 9 Yeni Marka ile Merhaba Diyor

Elite World, Dünya Turizm Günü’ne 9 Yeni Marka ile Merhaba Diyor

Elite World Hotels & Resorts, değişen seyahat trendlerine uygun olarak geliştirdiği 9 yeni marka ile Dünya Turizm Günü’nü kutluyor.

Türkiye’nin önde gelen otel zinciri, misafirlerinin artan deneyim taleplerine yanıt vermek amacıyla marka çeşitliliğini genişletti.

Elite World Hotels, Elite World Grand, Elite World Collection, Elite World Residence, Elite World Village, Elite World Comfy, Elite World Nest, Elite World INN ve Elite World GO markaları, farklı turist kitlelerine hitap eden benzersiz konaklama seçenekleri sunuyor.

2022 yılından bu yana franchise ile büyüme iş modelini sürdüren Elite World, 2030 yılına kadar 50 otel ulaşma hedefine emin adımlarla ilerliyor. Elite World, İstanbul’dan Sapanca’ya Van’dan Kuşadası’na Marmaris’ten Yamoussoukro’ya kadar daha geniş bir coğrafyaya markalarını taşıyor.

Zincir, Dünya Turizm Günü’nü, daha geniş hedef kitlelere hitap eden ve turistlerin farklı deneyim arayışlara yanıt veren yeni markalarıyla kutluyor.

Yeni anlaşmalar yolda

Elite World, büyüme hedefleri kapsamında bu yıl içinde Van’daki ikinci oteli olan Elite World GO Van Edremit, Kuşadası’nda 12 ay hem tatil hem de iş turizmine hitap eden Elite World Kuşadası ve İstanbul’da tatil ve toplantı turizmine yeni bir soluk kazandıran Elite World Village İstanbul Polonezköy otellerinin açılışını gerçekleştirdi.

Ayrıca ilk yurtdışı oteli olacak Elite World Grand Yamoussoukro’yu Haziran 2026’da açmak üzere anlaşma imzaladı. Son olarak ise “residence” turizmine hitap edecek Elite World Residence İstanbul Yeni Levent için sanatçı İbrahim Tatlıses’e ait Tatlıses Group, Eko Yapı Grup iştiraklerinden Heperz Yapı ile iş birliğine gitti. Bunun yanı sıra grubun Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinden yatırımcılarla son aşamaya gelen veya halen devam eden çok sayıda görüşmesi de bulunuyor.

“Farklı deneyimlere hitap eden seçenekler sunuyoruz”

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “Dünya seyahat trendleri incelendiğinde turistlerin yeni deneyimler arama eğiliminin arttığı görülüyor. Biz de Elite World Hotels & Resorts olarak dinamik iş anlayışımızla, değişen trendler yönünde stratejiler geliştiriyor ve misafirlerimize farklı deneyimler sunacak marka çeşitliliği yaratıyoruz. Sektördeki yarım asırlık tecrübemiz, tecrübeli ekip arkadaşlarımız, bu işe gönül veren çalışanlarımızla birlikte tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için durmadan çalışıyoruz. Bu kapsamda marka sayımızı 9’a çıkararak hem daha geniş bir coğrafyada hem de daha fazla konaklama seçeceğiyle hizmet veriyoruz. Bu şekilde misafirlerimize daha farklı deneyimler sunarken hızla büyüyen markalarımızla istihdamımızı artırıyor ve ülke turizmine katkı sağlıyoruz. Hem Elite World zinciri hem de sektör olarak Türkiye’yi turizmde en çok tercih edilen destinasyon haline getirmek için durmadan çalışıyoruz. Turizmin bir ülkenin geçmişine sahip çıkmak ve geleceğin izinde ilerlemekte kritik rol oynadığı düşüncesinden hareketle sektöre emek veren ve ülkemizi dünya turizminde zirveye taşıma yolunda çalışan herkesin Dünya Turizm Günü’nü içtenlikle kutluyorum.” dedi.