web analytics

Elite World Hotels & Resorts’un yeni projesi

Elite World Hotels & Resorts’un yeni projesi

Elite World Hotels & Resorts, Elite World Grand Sapanca otelinin ardından, Sapanca’daki ikinci otel projesi için Palmer Group ile anlaştı.

Elite World Sapanca ve Elite World Residence markalarıyla iki tesisten oluşacak otelde 110 odanın yanı sıra 3+1 ve 4+1 konseptinde 69 bağımsız villa yer alacak. Şirket, böylece Elite World Residence markasıyla ikinci otelini Sapanca’da hayata geçirecek.

69 bağımsız villanın lansman satış fiyatının ise metrekare başına 4 bin dolardan başlaması planlanıyor. Öte yandan projenin arsa fiyatı ile birlikte yaklaşık 50 milyon dolar yatırım maliyeti bulunuyor.

Projenin uzun yıllar konuşulacağını kaydeden Elite World Hotels CEO’su Orkun Petekçi “Sapanca’daki mevcut otelimiz gurur duyduğumuz otellerimizden birisi. Bunu farklı yapıda başka bir proje ile taçlandırmak gurur verici. Turizmde trendler farklı yönlere doğru evriliyor.

Kişiler ev ortamında hayatına devam etmek isterken otelin sunduğu hizmet ve konfordan da yararlanmak istiyor. Bizler de bu trende en uygun şekilde ikincisini Sapanca’da hayat geçireceğimiz bu projeden umutluyuz. Proje geniş bir alanda olmasının dışında doğaya saygılı bir konsept içerisinde ilerliyoruz.

90 otel odası olan aynı zamanda orman içerisinde 20 müstakil yaşam alanı ile birlikte 110 odalı bir otel konseptiyle 69 adet 3+1 ve 4+1 rezidansı birleştiren bir tesis bu. Projenin hayata geçirilmesi sırasında doğaya karşı doğaya karşı hassasiyet ve özenin kurulmasıyla e büyük gücünü de buradan alacak. Bu proje yıllar boyunca konuşulacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.