web analytics

Aila, Michelin Tavsiyeli Restoran Unvanını Yeni Yaz Menüsüyle Kutluyor

Aila, Michelin Tavsiyeli Restoran Unvanını Yeni Yaz Menüsüyle Kutluyor

Michelin Rehberi İstanbul 2023’te tavsiye edilen restoranlar arasına giren Aila, başarısını yeni yaz menüsüyle taçlandırıyor.

Mutfak Şefi Kemal Can Yurttaş‘ın imzasını taşıyan Aila, Anadolu mutfağından lezzetler sunan yeni menüsüyle misafirlerini bahçe keyfine davet ediyor.

Aila, Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden gelen coğrafi işaretli ürünlerin yanı sıra kendi yetiştirdiği dikey tarım ürünleri ve taze baharatlarla zenginleştirilen yaz menüsüyle Türk mutfağının geleneksel tatlarını lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor.

Dostlarla buluşmak ve unutulmaz lezzetleri deneyimlemek için ideal bir mekan olan Aila’nın yeni menüsünde, yaz domatesleri salatası, ağır ateşte pişirilmiş enginar, ızgara İskenderun karidesi, balık ekmek, hengel mantısı, ızgara Ege otları, kuzu omuz, dana kuşgömü ve benzersiz tatlılar yer alıyor.

Fairmont Quasar Istanbul’un bahçe katında konumlanan ve sürdürülebilir gastronomi konseptiyle öne çıkan Aila, yaz gecelerini yemyeşil bahçesinde keyif dolu bir lezzet yolculuğuna dönüştürüyor. Misafirler, Aila’nın huzurlu atmosferinde enfes yemeklerin tadını çıkarırken, bahçenin keyfini sürebiliyor.