web analytics

Alain St.Ange, Eylül 2023’te Gana’nın Inter Turizm Expo’suna Katılacak

Alain St.Ange, Eylül 2023’te Gana’nın Inter Turizm Expo’suna Katılacak

Inter Turizm Expo Accra’nın CEO’su Emmanuel Treku ve Seyşeller’in eski Turizm, Sivil Havacılık, Limanlar ve Denizcilik Bakanı olan tanınmış turizm danışmanı Alain St.Ange, bu Eylül’de gerçekleşecek olan Inter Turizm Gana Expo’su için potansiyel işbirliğini tartıştılar.

Seyşeller doğumlu St.Ange, danışmanlık çalışmaları için yakın zamanda Gana’ya geldi. Ziyareti sırasında, Eylül 2023’te Kempinski Otel, Accra’da düzenlenecek olan büyük potansiyelli expo için resmi olarak konuşmacı olarak davet edildi.

St.Ange, “Bu Eylül’deki Gana Expo’sunda konuşmacılar arasında olmaktan onur duyuyorum. Gördüğü büyük ilgi göz önüne alındığında, bu Afrika Turizm girişimini desteklemek için burada olmayı dört gözle bekliyorum,” dedi.

Expo dışında, St.Ange’in Gana’daki yoğun programı, ülkenin turizm sektöründeki önemli aktörlerle olan toplantıları içeriyor. Özellikle, Gana Turizm, Sanat ve Kültür Bakanı ile görüşmeler yaptı ve ülkede potansiyel bir yeni otel geliştirme projesi hakkında özel sektör temsilcisiyle görüşmelere katıldı. St.Ange’in varlığı ve Gana’daki gelişmelere olan desteği, ulusun Afrika’nın turizm perspektifindeki yükselen önemini vurgulamaktadır.

Alain St.Ange sözlerini şöyle tamamladı: “Gana’da bugünlerde çok şey oluyor, bu da Afrika için ve patlamaya hazır turizm sektörü için iyi haber.”