web analytics

19 Eylül 2024, Perşembe

Alanya’da Caz Festivali Heyecanı 26 Eylül’de Başlıyor

Alanya’da Caz Festivali Heyecanı 26 Eylül’de Başlıyor

Alanya Uluslararası Caz Festivali, 26 Eylül’de başlayarak caz tutkunlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 19.’su düzenlenecek olan festival, dört gün boyunca birbirinden ünlü sanatçılara ev sahipliği yapacak ve sanatseverleri tarihi Kızılkule Meydanı’nda, Alanya Kalesi’nin büyüleyici atmosferi altında ağırlayacak.

Festivalin açılış gecesi, 26 Eylül Perşembe günü saat 20.30’da Hayati Kafe’nin sahne almasıyla başlayacak. Ardından, saat 22.00’da caz müziğinin güçlü sesi Judith Nijland, performansıyla izleyicileri büyüleyecek.

27 Eylül Cuma günü ise saat 20.30’da cazın genç yeteneklerinden Selen Beytekin sahneye çıkarken, 22.00’da ise dünyaca ünlü sanatçı Cecilia Krull Alanya’yı cazın ritmine taşıyacak.

28 Eylül Cumartesi gecesi caz müziği severler için yine dopdolu bir program sunulacak. Saat 20.30’da Dilek Sert Erdoğan performansıyla izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, saat 22.00’da ise Amerikan caz dünyasının özel isimlerinden Kimberly Nichole sahnede olacak.

29 Eylül Pazar günü gerçekleşecek kapanış gecesi ise tam anlamıyla caz tutkunları için bir şölen niteliğinde olacak. Saat 20.30’da Barış Doğukan Yazıcı caz dolu bir performans sergileyecek. Festivalin finalini ise saat 22.00’da, caz dünyasının popüler isimlerinden Molica Molina yapacak ve Alanya’da caz severlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Dünyaca ünlü caz sanatçılarının sahne alacağı bu festival, Akdeniz’in güzel şehri Alanya’da müziğin ve doğanın birleşimini caz severlerle buluşturacak. Bu yıl 19.’su düzenlenen Alanya Uluslararası Caz Festivali, katılımcılara caz dolu bir atmosferde unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.