web analytics

04 Temmuz 2024, Perşembe

Avantgarde Refined ile Bodrum ve Kapadokya’da Doğa ve Lüksün Yeni Adresi

Avantgarde Refined ile Bodrum ve Kapadokya’da Doğa ve Lüksün Yeni Adresi

Avantgarde Collection’ın yeni markası Avantgarde Refined, Türkiye’nin eşsiz destinasyonlarından Bodrum Yalıkavak’ta ve UNESCO Dünya Mirası Kapadokya’nın en büyük ilçesi Ürgüp’te doğayı, yalın lüks ile bir araya getiriyor.

Avantgarde Collection ve Lucis Initiative Kurucusu İsmet Öztanık, bu premium segmentteki yeni seyahat ve yaşam deneyimini Anna Laudel’de gerçekleştirilen davette, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ile paylaştı.

Otelcilik sektöründe aile geleneği olarak deneyim ve bilgi birikimini sürdüren Avantgarde Collection, turizm sektöründeki yolculuğuna iki markası ile devam ediyor. Avantgarde Refined ile Yalıkavak ve Kapadokya’da doğayı, yalın lüks ile bir araya getiren Avantgarde Collection, Avantgarde Urban ile Levent, Taksim ve Şişli’de şehrin kalbindeki noktalarda ulaşılabilir konfor sunmaya devam ediyor.

Lüks Marka Danışmanı Özlem Avcıoğlu ev sahipliğinde Anna Laudel’de düzenlenen etkinlikte iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleri ağırlayan İsmet Öztanık, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, “İnsanın en eski evi doğa. Bizlerin unuttuğu bu konfor alanı, günümüzün en büyük lüksü haline geldi. Avantgarde Collection olarak bu felsefeden yola çıkarak oluşturduğumuz, doğayı yalın lüks ile buluşturan Avantgarde Refined, misafirlerimize benzersiz deneyimlerle tasarlanmış bir dünya sunuyor,” dedi. Wangan Studio’nun kurguladığı ilham verici bir dönüşüm geçiren Yalıkavak, 2024 yaz sezonuna hazır. Mimar Efe Aydar’ın Tabiat Ana’dan ilham alarak hikayesini oluşturduğu Refined Kapadokya ise içinde bulunduğu coğrafyaya bambaşka bir bakış açısı getirecek.

Bu özel etkinliğe katılan konuklar arasında Suzan Toplusoy, Gül Ağış, Sedef Orman, Mahmut Anlar, Tolga Sezgin, Meriç Küçük, Ender Sevim, Narod Çetinkaya gibi isimler bulunuyor.

Avantgarde Refined Yalıkavak 2024 Yazına Hazır

Red Dot Tasarım Ödüllü Wangan Studio’nun Akdeniz’in sofistike zarafeti ve Ege’nin karakteristik şıklığından esinlenerek detaylı bir kurguyla yenilenen Avantgarde Refined Yalıkavak’ta, el yapımı mobilyalar ve dingin aydınlatmalarla kişisel bir alan sunan odalar dikkat çekiyor.

Küdür Koyu’nun ince yaz esintilerine sahip özel plajı ve kumsalı, bu yaz MRBC iş birliğiyle dinamik, cool ve sofistike bir kitleyi gün boyu sürecek etkinliklerde ve özel kutlamalarda ağırlamaya hazırlanıyor. Assouline ve Minoa kitap seçkilerinin yer aldığı culture lounge alanı, minik konukları içinde yaşadığımız dünyayı keşfetme yolculuğuna çıkaran Mundo Akademi atölyeleri, 10 yaş üzeri gençlerin hayal dünyasını besleyen Teenager’s Hangout Zone, SPA Soul iş birliği ile ilk kez Yalıkavak’ta hayata geçen Rea Well-Being ile gym ve pilates alanları Avantgarde Refined Yalıkavak’ı vazgeçilmez kılıyor.

Gastronomik Yolculuk: Ace Restaurant

Avantgarde Collection Executive Chef’i Ersin Aykan ve ekibinin, Türk ve dünya mutfağının imza lezzetlerini eşsiz yorumlarıyla buluşturduğu Ace Restaurant, bu yaz da misafirlerine benzersiz bir gastronomik yolculuk sunacak. Otel, yeme-içme alanındaki iddiasını bu yıl The Red Balloon ile bir adım ileri taşıyor. Michelin Genç Şef Ödüllü Ulaş Durmaz’ın Ege ve Akdeniz mutfağından esinlenen kendine özgü lezzetlerini Bodrum’a taşıyan Avantgarde Refined Yalıkavak, Pan-Asya akımına sadık kalma hedefiyle minimal, rafine ve butik bir mutfak sunan Tenzo ve Türkiye’de artizan çikolatanın öncüsü Butterfly iş birliği ile bu yaz yeni tat keşiflerine ortak olacak.

Kapadokya’da Doğanın İlhamı ve Modernite

Avantgarde Refined’ın Kapadokya’da bulunan yeni oteli, içinde bulunduğu coğrafyaya bambaşka bir bakış açısı getirerek konaklamanın dışında başlı başına bir yaşam tarzı sunmak için mimar Efe Aydar’ın hikayesini oluşturduğu bir dönüşümden geçiyor.

Tek gerçek sanatçı olan Tabiat Ana’nın ilhamıyla tasarlanan otel, yeni nesil konaklamanın öncüsü olarak mağara doğallığındaki odalarının yanı sıra; Michelin şefli restoranları, özel etkinlik alanları, coğrafyanın özellikleriyle uyumlu SPA ve wellness alanları ile sadece otel misafirlerine değil, bölgeye gelen herkese kusursuz bir deneyim vadediyor.

Sanat ve Estetik

Sanat danışmanları Yasemin Bay, Meryem Sultuybek Yılmaz ve Gizem Ercengiz’in küratörlüğünde Avantgarde Refined Yalıkavak’ın yapısı ve ruhu göz önüne alınarak oluşturulan yeni çağdaş sanat koleksiyonu; özgün, dengeli ve izleyiciyi iyi hissettiren bir kompozisyon sunuyor. Yaz sezonu boyunca koleksiyonunu yeni eserlerle büyütmekte olan Avantgarde Collection, çağdaş sanatı odağına alan Avantgarde Refined Kapadokya ile birlikte sanata bakış açısını bölgeye taşıyacak yeni bir sanat alanına da ev sahipliği yapacak.