web analytics

Celestyal Cruise’dan sonbahar kampanyası

Celestyal Cruise’dan sonbahar kampanyası

Denizde yolculuk etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seven cruise gezginleri için bir güzel haber! Celestyal, 31 Ekim 2024 tarihine kadar yapılan yeni rezervasyonlar için sonbahar indirim kampanyası başlattığını açıkladı.

Kampanya 2025, 2026 ve 2027’nin başındaki programlar için yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor. Bir kabini paylaşan üçüncü ve dördüncü konuklar için yüzde 60’a varan indirimleri de içeriyor.

2024-2027 programlarında yer alan 120’den fazla güzergâh için geçerli olan kampanya, 3 ve 7 gece arasında değişen Yunan Adaları, Adriyatik ve Arap Körfezi rotalarını kapsıyor. Celestyal Ticari İşler Müdürü Lee Haslett, sonbahar kampanyasına ilişkin şunları söyledi: “Yeni kampanyamızın sunduğu tasarruflarla misafirlerimiz Yunan Adaları’nın güzel plajlarını ve cezbedici tarihini keşfedebilir veya Arap Körfezi’nde kış güneşinin tadını çıkarabilir. Celestyal olarak biliyoruz ki en iyi seyahatler sevdiklerinizle paylaşılandır; bu nedenle üçüncü ve dördüncü konuklar da inanılmaz indirimlerden faydalanacak.’’

 

Sonbahar kampanyasında geçerli olan programlar şöyle:

* Kuşadası kalkışlı Patmos, Santorini, Atina ve Mikonos duraklı, 3 gecelik ‘Iconic Aegean’ turu kişi başı 309 €’dan başlıyor.

* Kuşadası kalkışlı Patmos, Rodos, Santorini, Atina ve Mikonos duraklı, 4 gecelik ‘Iconic Aegean’ kişi başı 389 €’dan başlıyor.

* Atina kalkışlı Kefalonya, Dubrovnik, Kotor, Venedik veya Bari, Korfu ve Katakolo duraklı, 7 gecelik ‘Heavenly Adriyatic’ turu kişi başı 789 €’dan başlıyor.

* Kuşadası kalkışlı Girit (Heraklion), Santorini, Mikonos, Milos, Atina (Pire) ve Selanik duraklı, 7 gecelik ‘Idyllic Aegean’ turu, kişi başı 789 €’dan başlıyor.

* Abu Dabi kalkışlı, Doha, Halife Bin Salman (Bahreyn) ve Dubai duraklı, 3 gecelik ‘Iconic Arabian’ hafta sonu turu, kişi başı 329 €’dan başlıyor.

* Abu Dabi kalkışlı Fujairah, Muskat ve Khasab duraklı, 4 gecelik ‘Iconic Arabia’ hafta içi turu, kişi başı 409 €’dan başlıyor.

* Doha kalkışlı Dubai, Sir Bani Yas adası, Abu Dabi ve Halife Bin Salman (Bahreyn) duraklı, 7 gecelik ‘Desert Days’ turu kişi başı 529 €’dan başlıyor.

* Abu Dabi kalkışlı Doha, Sir Bani Yas adası, Abu Dabi, Fujairah, Muskat ve Khasab duraklı, 7 gecelik ‘Gulf Icons’ turu, kişi başı 629 €’dan başlıyor.