web analytics

19 Eylül 2024, Perşembe

Corendon, Uçuş Ağını Genişletiyor

Corendon, Uçuş Ağını Genişletiyor

2024’ün ilk sekiz ayında iki milyondan fazla yolcu taşıyarak güçlü bir performans sergileyen Corendon Airlines, 2024/2025 kış sezonu ve 2025 yazı için uçuş ağını genişleterek tatilciler için daha fazla seçenek sunmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon için 600 bin koltuk kapasitesi ile Almanya, Avusturya ve İsviçre’den popüler tatil destinasyonlarına uçuşlar düzenlenecek. 2025 yaz sezonunda ise 30’dan fazla destinasyona haftada 500’den fazla uçuş ve iki milyondan fazla koltuk kapasitesi planlanıyor.

Corendon Airlines, Almanca konuşulan ülkelerdeki tatil seyahatlerinde tercih edilen partner olma hedefini sürdürüyor. Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Güçlü rakamlarımız ve gelecek yıl için öngördüğümüz hedefler, stratejimizdeki başarıyı kanıtlıyor. Satış faaliyetlerimizi yoğunlaştırarak bu pazardaki konumumuzu daha da güçlendiriyoruz” dedi.

2024 yaz sezonunda Türkiye, İspanya, Yunanistan, Fas ve Mısır’a yoğun talep gören Corendon Airlines, etnik uçuşlardaki talebin artmasıyla birlikte Karadeniz ve Doğu Anadolu gibi destinasyonlara olan uçuş süresini uzattı. Bu uygulamanın 2025 yılında da devam edeceği belirtiliyor.

Corendon Airlines Satış & Pazarlama Başkanı Christian Hein ise, “Amacımız tur operatörleri ve seyahat acenteleriyle olan iş birliklerimizi genişletmek. İlk adımları attık ve bu çalışmaları geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sürdürülebilirlik İçin cOmmited.app ile İş Birliği

Corendon Airlines, yolcularının karbon ayak izini azaltmalarına yardımcı olmak için cOmmited.app platformu ile yeni bir iş birliği başlattı. Yolcular, uçuşlarının CO2 emisyonlarını hesaplayabilir ve çeşitli sürdürülebilir projeleri finanse eden sertifikalar satın alarak bu emisyonları dengeleyebilir. Ayrıca, Antalya’dan kalkan uçuşlarda Sürdürülebilir Havacılık Yakıtı (SAF) kullanılarak sera gazı emisyonları %80’e kadar azaltılıyor.

2024/2025 Kış Sezonu İçin Güneşli Destinasyonlar

1 Kasım 2024’ten 14 Mart 2025’e kadar sürecek olan 2024/2025 kış tarifesi kapsamında Almanya, Avusturya ve İsviçre’deki 24 havalimanından popüler tatil destinasyonlarına uçuşlar sunulacak. Kanarya Adaları, Mısır’ın Kızıldeniz kıyısındaki Marsa Alam ve Hurghada gibi destinasyonlar kış sezonunun öne çıkan rotaları arasında yer alıyor.

Corendon Airlines’ın uçuşları hakkında daha fazla bilgiye www.corendonairlines.com adresinden ulaşılabilir ve rezervasyonlar seyahat acenteleri veya havayolunun mobil uygulamaları aracılığıyla yapılabilir.