web analytics

Dedeman, Konya’da İkinci Oteliyle Büyümeye Devam Ediyor

Dedeman, Konya’da İkinci Oteliyle Büyümeye Devam Ediyor

Dedeman Hotels & Resorts International, büyüme stratejisini sürdürürken yeni bir marka ekleyerek ve Franchise modelini kullanarak faaliyetlerini genişletiyor. Şirket, Konya’da 17 yıllık hizmetinin ardından ikinci otelini açma hazırlığında. Akyokuş Park İnşaat ile 19 Temmuz’da bir projeye imza atan Dedeman, otel sayısını 39’a yükseltti. Yıl sonuna kadar otel sayısını 50’nin üzerine çıkarmayı planlayan Dedeman, büyüme hedefini sürdürüyor.

2024 yılı Nisan ayında hizmete girmesi planlanan Park Dedeman Konya, “Akyokuş Park İş ve Yaşam Merkezi” projesi kapsamında yer alacak. Toplamda 152 odası bulunan otel; modern mimarisi, geniş lobisi ve restoranı ile dikkat çekiyor. Otel, Konya Merkez’e 6 km, Konya Şehir Hastanesi’ne 16 km ve Konya Havalimanı’na 20 km uzaklıkta bulunuyor. Bu konumuyla sağlık turizmi açısından ideal bir konumda yer alıyor.

Dedeman’ın, özellikle Konya gibi potansiyeli yüksek illere turizm yatırımları yaparak büyüme hedefine ulaşmaya çalıştığını belirten Ergün Demiray, “Dedeman markası, 2022 yılında kazandığı büyüme ivmesini devam ettiriyor.” dedi. Hedefin 2024 yılında otel sayısını 75’e çıkarmak olduğunu belirtti.

Park Dedeman Konya imza töreni

Akyokuş Park İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cevat Özpınar, Park Dedeman Konya’nın, şehirlerindeki sağlık turizmi alanını da destekleyeceğini belirtti. Konya’nın hızla gelişen bir sanayi, tarım ve ihracat merkezi olduğunu, bu ivmenin iş ve kültür turizmini de desteklemek istediklerini ifade etti.

Park Dedeman Konya, Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman‘a göre Konya’nın kültürel mirasının korunması ve tanıtımı için bir fırsat sunacak. Dedeman, yeni otellerinin birbirlerine hem operasyonel hem de pazarlama anlamında büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

İmza töreni, Dedeman İstanbul’da düzenlenen kutlama yemeği ile sona erdi.