web analytics

Dedeman, Samsun’da ‘Elina Managed by Dedeman’ Otelini Açtı

Dedeman, Samsun’da ‘Elina Managed by Dedeman’ Otelini Açtı

Dedeman, ülke genelindeki yayılım hedefini sürdürerek, Cumhuriyetimizin 100. yılında, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç noktası olan Samsun’da yeni bir otel açtı. ‘Elina Managed by Dedeman’ ismiyle faaliyet gösterecek otel, Dedeman’ın büyüme stratejisi çerçevesinde hayata geçirdiği ‘Managed by Dedeman’ markasının da ilk oteli oldu.

Tarihi, yaylaları, Yeşilırmak deltasının yarattığı eko-turizm fırsatları ve zengin mutfağı ile dikkat çeken Karadeniz’in önemli turizm kentlerinden Samsun’un Atakum ilçesinde yer alan otel, bölgenin önde gelen yatırımcılarından Doğanlar Group ve Dedeman Hotels & Resorts International iş birliği ile hayata geçirildi. Otel, Dedeman’ın hizmete açık 25. oteli oldu.

21 Temmuz 2023 tarihinde düzenlenen açılış törenine Samsun il ve ilçe protokolü, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Doğanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan, Doğanlar Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Doğan ve basın mensupları katıldı.

Elina Managed by Dedeman, deniz manzaralı, balkonlu ve bahçeli toplam 27 odasıyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Sahile sıfır konumu, modern tasarımı, konforlu odaları ve eğitimli ekibiyle dikkat çeken otel, aynı zamanda tüm sahilin en yüksek oda sayısına sahip oteli olma özelliğini taşıyor.

Elina Managed by Dedeman, Dedeman markasının operasyonel ve kalite standartlarını konuklarına Dedeman farkı ile yaşatmayı hedefliyor. Atakum, kesintisiz 42 km’lik uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun sahil kordonuna sahip olan bölge olup, Elina Managed by Dedeman otelinin önünde Karadeniz’in en büyük iskelesi ve bir mavi bayraklı plaj bulunmaktadır.

Dedeman kalitesini herkes için ulaşılabilir kılmak hedefiyle hareket eden ‘Managed by Dedeman’ markası, halihazırda var olan, kendi marka ve kimliğine sahip otellerin yatırımcıları için yüksek hizmet kalitesi sunuyor. Elina Managed by Dedeman, bu vizyon doğrultusunda, Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmek isteyen misafirlere Dedeman hizmet kalitesiyle, dört mevsim ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyor.