web analytics

Elite World GO Bursa İnegöl Ekim’de açılıyor

Elite World GO Bursa İnegöl Ekim’de açılıyor

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts’ün, franchise iş modeliyle büyüme stratejisi Elite World GO Bursa İnegöl ile devam ediyor.

Zincir bünyesinde hem iş hem de tatil amaçlı misafirlerinin dinamik ihtiyaçlarına cevap veren otel markası Elite World GO ile İnegöl’e adım atan zincir, Ekim ayı itibariyle bölge turizmine canlılık kazandırmayı hedefliyor.

Elite World GO Bursa İnegöl için Elite World Hotels & Resorts ile yatırımcı firması İnegöl Otelcilik Turizm arasında anlaşma imzalandı. İmza törenine Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, CEO’su Orkun Petekçi, İş Geliştirme Müdürü Giray Arıkan ile İnegöl Otelcilik Turizm ortaklarından Dündar Köktan katıldı.

İnegöl turizmini canlandıracak

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “Yurt içi ve yurt dışında büyüme stratejimiz kapsamında, markamızı ülkemizin ve dünyanın dört bir yanına taşıyarak farklı turizm çeşitleriyle tanıştırmak ve turizmin çeşitlenmesine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bu kapsamda zincirimiz bünyesindeki Elite World GO markamızla Bursa İnegöl’ün ilk markalı oteli olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yatırımcılarımızı turizm sektöründe Elite World’ün uluslararası satış ve pazarlama gücünden yararlanarak Türk turizmine birlikte katkı sağlamaya davet ediyoruz” dedi.

Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi ise “Franchise iş modeliyle büyüme hedeflerimize bu yıl ardı ardına açtığımız oteller ve yatırımcılarımızla imzaladığımız anlaşmalarla emin adımlarla ilerliyoruz. Yatırımını Elite World çatısı altında değerlendirmek isteyen yatırımcılarımızdan franhise iş modelimize gelen yoğun taleplerle 2030 yılına kadar 50 otele ulaşma hedeflerimize her gün daha da yaklaşıyoruz” şeklinde konuştu.

İnegöl Otelcilik Turizm ortağı Dündar Köktan ise “İnegöl; İstanbul, Ankara, İzmir şehirlerinin tam ortasında, her birine otoyoldan 3-5 saat uzaklıkta, ulaşımı kolay merkezi bir konumda bulunuyor. Bu nedenle hem iş hem de turistik seyahatler için çok uygun bir noktada yer alıyor. Turizm sektörüne Elite World’ün hizmet kalitesi ve marka gücüne güvenerek adım atmaktan memnuniyet duyuyoruz. İnegöl’ün ilk markalı oteli olacak Elite World GO Bursa İnegöl’ün ile bölgenin konaklama ihtiyacını karşılayarak turizme canlılık katmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Elite World GO Bursa İnegöl, zincirin 14. oteli olarak hizmet verecek. Otel, 41 oda, toplantı salonu, restoran ve kafeden oluşuyor.