web analytics

Elite World Residence İstanbul Yeni Levent, 2025’te Kapılarını Açıyor

Elite World Residence İstanbul Yeni Levent, 2025’te Kapılarını Açıyor

Elite World Hotels & Resorts, Ekol Yapı Grup ve Tatlıses Group iş birliğiyle hayata geçirilen Elite World Residence İstanbul Yeni Levent, 2025’in son çeyreğinde kapılarını açmayı planlıyor. Hem gayrimenkul hem de turizm sektöründe yeni bir soluk getirecek bu proje, yatırımcılar ve misafirler için önemli fırsatlar sunuyor.

İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Yeni Levent’te inşa edilen Elite World Residence, modern mimarisi ve sunduğu geniş yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. Toplamda 76 bağımsız bölüm ve 6 ticari üniteyi kapsayan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Daireler, son teknolojiyle donatılmış mobilyalı yapılarıyla hem konfor hem de şıklığı bir araya getiriyor. Elite World Hotels & Resorts’un konaklama sektöründeki 50 yıla yakın tecrübesi ile hayata geçirilecek projede, yatırımcılar yüksek kira getirisi fırsatından yararlanabilecek.

Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, projenin sektöre yeni bir soluk getireceğini vurguladı. Bezaroğlu, “Değişen turizm trendlerine paralel olarak geliştirdiğimiz Elite World Residence markamızla, sektöre yeni bir iş modeli kazandırıyoruz. 50 yıla yaklaşan tecrübemizle bu projede de en yüksek standartları sunmayı hedefliyoruz,” dedi.

Projenin bir diğer önemli özelliği, sağlık turizmi konseptine sahip olması. Dünya Ozon Federasyonu Başkanı Uzm. Dr. Lale Yeprem’in işletmeciliğini üstleneceği sağlık ve wellness merkezi, 3000 metrekarelik alanda yer alacak. Bu merkezde detoks programları, medikal estetik uygulamaları ve omurga tedavileri gibi birçok özel sağlık hizmeti sunulacak.

Orkun Petekçi, Elite World Hotels & Resorts CEO’su ise rezidans talebine yönelik stratejiler geliştirdiklerini belirterek, “Yeni markamızla otel konforunu ev rahatlığıyla birleştiriyoruz. Yatırımcılarımıza yüksek kira getirisi sunarken misafirlerimize de benzersiz bir yaşam alanı sağlıyoruz. Bu proje, zincirimizin 2030’a kadar 50 otele ulaşma hedeflerinde önemli bir yer tutuyor,” diye konuştu.

Ekol Yapı Grubu İcra Kurulu Üyesi Ebru Tığrak, projeye yatırım yapacakları geleneksel kiralama yöntemlerine göre çok daha yüksek bir gelir getireceği konusunda bilgilendirdi. “Yeni Levent’te yer alan projemizle hem gayrimenkul hem de turizm sektörlerinde yeni bir hareketlilik yaratmayı planlıyoruz. Elite World’un geniş pazarlama ağı sayesinde yatırımcılarımız, uzun dönem kiralama modelinden faydalanarak yüksek kira gelirine sahip olabilecek,” dedi.

Yapımına başlanan Elite World Residence İstanbul Yeni Levent, yatırımcılar için uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulacak. 2025’in son çeyreğinde tamamlanması planlanan proje, hem yatırım hem de yaşam alanı olarak büyük bir fırsat sunuyor.