web analytics

06 Temmuz 2024, Cumartesi

FlyArystan, İstanbul’dan Aktau’a uçuş sayısını arttırıyor

FlyArystan, İstanbul’dan Aktau’a uçuş sayısını arttırıyor

Kazakistan’ın düşük maliyetli havayolu FlyArystan, İstanbul – Aktau – İstanbul yönünde uçuş sayısını artırıyor. Ek uçuşlar 2 Temmuz 2024’ten itibaren Salı günleri ve 24 Temmuz 2024’ten itibaren Çarşamba günleri uçacak.

Perşembe ve Cumartesi günleri haftada iki kez gerçekleştirilen ana uçuşlara ek olarak, hava taşıyıcısı İstanbul’dan Aktau’a uçuş sıklığını haftada dörde çıkarmıştır. 2 Temmuz’dan itibaren İstanbul’a uçuşlar Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri, 24 Temmuz’dan itibaren Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri olacak.

Havayolu, FlyArystan mobil uygulamasından veya www.flyarystan.com web sitesinden önceden bilet satın almanızı önerir. Düşük maliyetli havayolu ayrıca 25 Haziran – 24 Ekim 2024 tarihleri arasında uluslararası uçuşlarda 20 kg’dan 60 kg’a kadar artan bagaj maliyetlerinde indirim sunuyor.

FlyArystan, Mayıs 2019’da faaliyete geçen Kazakistan’ın yüksek kaliteli ve düşük maliyetli havayoludur.

Havayolu, Almatı, Astana, Atyrau, Aktau ve Çimkent’teki üslerden A320 uçaklarından oluşan modern filosunu kullanarak geniş bir rota ağı üzerinden uçuşlar gerçekleştirmektedir. FlyArystan rota ağı hem yurt içi uçuşları, hem de Gürcistan, Azerbaycan, Özbekistan, Türkiye, Hindistan, BAE, Katar ve Çin’e uluslararası rotaları içermektedir.

FlyArystan’ın 20 uçaktan oluşan mevcut filosu, 2024 yılı sonuna kadar 3 Airbus A320 uçağı daha artacak. FlyArystan, 2023 yılında Skytrax’tan 4 yıldız derecelendirmesi alan dünyadaki 12 düşük maliyetli havayolundan biri oldu. FlyArystan ayrıca Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri 2023 ve 2024’te iki kez Orta Asya ve BDT’nin en iyi düşük maliyetli havayolu seçildi.