web analytics

Kemer’de Dedeman Rüzgarı: Tatilciler İçin İki Yeni Seçenek

Kemer’de Dedeman Rüzgarı: Tatilciler İçin İki Yeni Seçenek

Büyüme stratejisini hız kesmeden sürdüren Türkiye’nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, otelciliğin her alanında sürdürdüğü iddiasını, 2024 yılında gerçekleştirdiği otel açılışları ile yaz turizminde de büyüttü.

İki günde Antalya’ya 2 otel

Geçtiğimiz günlerde Dedeman kalitesi ile kapılarını açan Dedeman Olympos Health Resort ile 11 yıl aradan sonra Antalya’ya dönen marka, bu açılıştan bir gün sonra Antalya’daki ikinci oteli olan Dedeman Kemer Resort’un açılışını gerçekleştirdi.

Dedeman Kemer Resort havuz ve otel binası

19 Mayıs 2024 tarihinde Dedeman ve yatırımcı firma EG Hotel Turizm’in ev sahipliğinde açılışı gerçekleştirilen Dedeman Kemer Resort, zincirin 35’inci halkası ve markanın dördüncü resort oteli olmuş oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleşen açılış törenine, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi ile otelin yatırımcısı EG Hotel Turizm Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Atalay ve çok sayıda davetli katıldı.

Kemer’de Dedeman farkıyla tatil deneyimi

Turizmin başkenti Antalya’nın yıldızı konumunda olan Kemer’de misafirlerini ağırlamaya başlayan Dedeman Kemer Resort, “Herkesin Dedeman’ı” olma misyonu ile yolculuğuna devam eden markanın önemli bir parçası olacak. Türkiye’nin özellikle yaz turizmi açısından oldukça dinamik bir destinasyonu olan, aynı zamanda tarih ve kültürle iç içe bir yapıya sahip Kemer’in bu çok yönlü dokusu, Dedeman’ın turizm, hizmet ve otelcilik alanındaki tecrübesiyle birleşerek misafirlerine Dedeman farkıyla bir tatil deneyimi sunuyor.

Modern ve yenilikçi hizmet anlayışı

Yurt içi ve yurt dışından misafirlerini ağırlamaya başlayan, Kemer’in merkezinde yer alan otel; Antalya şehir merkezine 35, havalimanına 65, Kemer marinaya ise 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Yenilikçi hizmet anlayışıyla birbirinden farklı ve çok çeşitli konaklama ihtiyaçlarına cevap veren otel, aile dostu konaklama seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Dedeman Kemer Resort, farklı büyüklüklere sahip 360 adet oda, 1 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, 2’si alakart olmak üzere 3 restoran, 3 bar, 4 snack bar gibi alanlarıyla misafirlerine konforlu bir tatil imkanı sunuyor.

Dedeman Kemer Resort açılış kurdele kesimi

Açılış töreninden detaylar

Dedeman Kemer Resort’un açılış töreninde konuşan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Kemer’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Son 2 yıldır Ergün Demiray’ın destekleri, Şubat ayında resmi olarak aramıza katılması ve liderliğiyle, Dedeman olarak bu büyüme hamlesinin içerisindeyiz. Hepimiz turizmciyiz. Aynı dili konuşmak, aynı yöne bakmak, keyif almak ve huzur içerisinde çalışmak çok önemli. Yatırımcımız Serdar Atalay, ailecek turizmci ve yatırımlarını turizm sektörüne yapıyor. Bu büyüme hamlesinde yer almalarından ötürü kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Turizmde Dedeman farkı

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray ise, “Kemer’i çok seviyoruz. Grup olarak da böyle bir yerde olmaktan çok mutluyuz. Bize en çok deniz turizminde de yer almamız yönünde talep geliyordu. Özellikle Loyal Club müşterilerimiz en çok puanı bu alanda kullanacaklarını belirtiyordu. Bu puanlar ‘Rammos Managed by Dedeman Bodrum ve Dedeman Kemer Resort’ta da kullanılabilecek. Kış aylarında bu otelimizin bir binasını daha açacağız. Bu otel Kemer’e ayrı bir değer katacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda 1 gün arayla 2 açılış birden gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençleri çok seviyoruz. Onlar bizim potansiyel ve uzun vadeli müşterimiz. Alacağımız geri bildirimlerin de katkısı ile Dedeman markası dünyanın her yerinde duyulacak. Sadakat programı ile markamızı hızla hedeflerine ulaştıracağız. Biz birlikteysek güçlü oluruz. Birlikte başaracağımıza, büyüyeceğimize ve kazanacağımıza inanıyorum” diye belirtti.

Genç ve dinamik bir ekip

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özmestçi de “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Ben de gencim ve şirket olarak kendimizi genç görüyoruz. Bu konuda yanımızda oldukları için çalışma arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim. Peş peşe 2 otel açmak, Antalya’ya dönmek bizim için çok kıymetli” dedi.

İnsana yapılan yatırımın önemi

Törende söz alan EG Hotel Turizm Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Atalay, bu yola çıkarken Kemer ve Antalya için bir semte ismini vermiş Dedeman markasını buraya getirmeyi istediklerini kaydetti. Dedeman topluluğunun içerisinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Atalay, şunları söyledi: “Bu yola ilk çıktığımızda Ergün Demiray bizi öyle bir karşıladı ki, gerçekten bir aile olduğumuz, bu işi beraber yapacağımızı ve Dedeman’ı tekrar Antalya’ya getireceğimizi hissettik. 15 Şubat’ta imza attık ve o günden beri otelimizi Dedeman standartlarına getirebilmek için bütün ekibimizle çalıştık, elimizden gelen her şeyi yaptık. Ergün Bey insana yatırım yapmaktan söz etmişti. Binaya yaptığımız yatırım tamamlandıktan sonra, insana yapacağımız yatırım, gücümüzün yettiğince devam edecek.”