Hello Tourism 21 Haziran 2026’da Çanakkale ile Limnos (Limni) adası arasında feribot seferleri başlattı.
Temmuz’dan itibaren her Perşembe ve Pazar günleri yapılacak feribot seferleri için 22 Haziran’da Türk basınına dönük ilk seferinde, özel 2 gecelik bir programla Limnos Adası tanıtıldı.
Çanakkale Kepez Limanı ile Limni Adası arasında Hello Turizm ve Turyol iş birliği ile hayata geçirilen proje, Turyol’dan kiralanan 350 yolcu kapasiteli feribotlar ile 2,5 saatlik bir yolculuk ile Limni adasına ulaşılıyor. Böylelikle Türk tatilseverlere yeni bir Ege adasında tatil yapma şansı getirilecek.
Her keseye uygun konaklama olanakları olan Limnos Adası’nda önerimiz Arxontiko Collection Hotels’in bir otelinde konaklamanız olacaktır.
Deniz ve tatil sunan adanın aşağıda sıraladığımız turistik ve tarihi yerlerine de uğramanızı tavsiye ederiz.
- Myrina (başkent)
- Platy (geniş plaj)
- Tanos Koyu
- Kontias Koyu (yel değirmenleri)
- Mundros (ANZAC mezarlığı ve limanı)
- Hadjigeorgioy Şaraphanesi
- Taverna Tzitzifyies.
Bu arada İzmirli iş adamı Hadjigeorgioy’un şaraphanesi de adanın güzel şaraplarını test etme olanağı veriyor.


















