web analytics

Tailwind Air, APG ile Stratejik Ortaklık Kurdu

Tailwind Air, APG ile Stratejik Ortaklık Kurdu

Manhattan merkezli havayolu şirketi Tailwind Air, APG’yi Amerika’da online Genel Satış Acentesi (GSA) olarak atadı. Bu iş birliği, havayolu şirketinin satışlarını artırmayı ve pazarlama faaliyetlerini genişletmeyi hedefliyor.

Havacılık sektöründe yenilikçi yaklaşımıyla tanınan Tailwind Air, Manhattan (NYS) ile Boston (BNH) arasında benzersiz bir deniz uçağı hizmeti sunarak kendini geleneksel taşıyıcılardan ayırıyor. Bu özgün hizmet, havaalanlarından geçişin zorluklarını ortadan kaldırarak, kalabalık ve yoğunluktan kaçınma avantajı sunuyor. Aynı zamanda, yolculara %50-75 arasında önemli zaman tasarrufu sağlıyor. Buna rağmen, havayolu rekabetçi komisyonlar ve ücretler sunmayı sürdürüyor.

Tailwind Air’in CEO’su Alan Ram, “Tailwind Air olarak, sektöre olumlu bir etki yapabilecek global kurumlarla iş birliği yapmayı misyonumuzun bir parçası olarak görüyoruz. Özellikle bizim kadar yeniliğe değer veren kurumlarla. APG ile iş birliği yaparak erişimimizi daha da genişletmeyi umuyoruz. Bu ortaklığın, önümüzdeki yıllarda kurumsal seyahatin öncüsü olacağına inanıyoruz.” dedi.

APG USA’nın CEO’su Juliana Hill ise, “Tailwind Air için Amerika’da Genel Satış Acentesi olmaktan heyecan duyuyoruz. Tailwind Air’in yolcu konforuna olan bağlılığı ve havacılığa yenilikçi yaklaşımı gerçekten etkileyici. Bu iş birliği aracılığıyla, Tailwind Air’in görünürlüğünü artırmayı ve Kuzeydoğu seyahatçilere olağanüstü bir yolculuk sunmayı dört gözle bekliyoruz.” şeklinde konuştu.