web analytics

Turizm Yatırımları TIF 2024’te Masaya Yatırılıyor

Turizm Yatırımları TIF 2024’te Masaya Yatırılıyor

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) tarafından düzenlenen ve turizm yatırımları alanında Türkiye’deki tek platform olan Tourism Investment Forum (TIF) 2024, bu yıl küresel turizm yatırımcılarını bir araya getirecek.

Cumhuriyetimizin 101. yılında gerçekleşecek olan TIF 2024, yoğun ilgi nedeniyle iki güne genişletilerek, 26-27 Kasım tarihlerinde Raffles İstanbul’da düzenlenecek.

TIF, dünya turizminin geleceğini şekillendiren zengin oturum başlıkları ve yüksek profilli konuşmacıları ile sektörde bir referans noktası olarak kabul ediliyor. Forum, hem Türk hem de uluslararası turizm yatırımcıları için önemli bir buluşma noktası haline gelmiş durumda. Etkinlik, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) gibi stratejik ortaklıklarla destekleniyor.

Forum boyunca, seyahat ve turizm yatırımlarının gelecekteki stratejilerinden lüks yaşam tarzı markalarına, sağlıklı yaşam ve medikal turizmden yeni turizm ekosistemlerine kadar geniş bir yelpazede oturumlar gerçekleştirilecek. Katılımcılar, 26 farklı oturumda yaklaşık 90 üst düzey konuşmacıdan sektörün geleceğine dair önemli bilgiler edinme fırsatı bulacak.

Her yıl katılımcı sayısında büyük artış gözlemlenen TIF, bu yıl 1.000’in üzerinde üst düzey turizm profesyonelini ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinlik, Türkiye’nin güçlü turizm potansiyelini küresel yatırımcılarla buluşturmayı amaçlarken, turizm sektöründeki dönüşüm ve trendleri de masaya yatıracak.

TTYD, Türkiye turizm sektörüne 70 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirmiş ve 130 milyon kişiye istihdam sağlamış üyeleriyle, ülkenin turizm yatırımında en güçlü özel sektör temsilcisi konumunda. Forum, Türk turizm markalarının uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesine ve yeni iş birliği fırsatlarının yaratılmasına olanak sağlayacak.