web analytics

Vakko Hotel & Residence Sumahan Açılıyor

Vakko Hotel & Residence Sumahan Açılıyor

Vakko’nun sahibi ve ünlü iş insanı Cem Hakko, hazır giyimin ardından turizm sektöründe de büyüme kararı aldı. İlk adımı geçen kış Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde açılan Vakko Hotel Residence İstanbul ile atan Hakko, şimdi ikinci otelini Boğaz’ın kıyısında Çengelköy’de açmaya hazırlanıyor.

Osmanlı döneminden kalma bir fabrikadan dönüştürülen Sumahan on the Water otelinin tarihi binasını uzun süreli kiralayan Hakko, burayı baştan sona yenileyerek Vakko Hotel & Residence Sumahan adıyla misafirlerine sunuyor. Ünlü mimar Moris Koher ve ekibi tarafından restore edilen otelin açılışı, 5-6-7 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek ve üç gün sürecek özel bir VIP partiyle kutlanacak.

Tarihi Fabrikadan Lüks Otele: Vakko Hotel & Residence Sumahan

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, bu yatırımın yalnızca bir otel açılışı olmadığını, İstanbul’a değer katan bir miras olduğunu belirtti. Mart ayında yapılan açıklamada Vakko CEO’su Jaklin Güner de bu projeye dair önemli detaylar paylaşmış ve Hakko’nun şu sözlerine yer vermişti: “İstanbul’u ziyaret eden ve burada konaklayan herkesin hafızasında unutulmaz hatıralar bırakacağına eminiz.”